Wiegershoek Ten Boer

Ten Boer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In het dorp Ten Boer, aan de rand van de nieuwbouwwijk Dijkshorn met uitzicht op het water, verrijst straks een elftal prachtige woningen. Wiegershoek bestaat uit twee verschillende type woningen; één vrijstaande- en tien twee-onder-een-kap woningen. De woningen bestaan uit twee woonlagen met kap, hebben een woonoppervlakte van circa 140 m², een tuin van maar liefst 15 meter diep en een eigen berging.
 
Bijzonderheden
- Volledig elektrisch, geen gasaansluiting aanwezig
- Prachtige locatie met uitzicht op park en water
- Veel keuzevrijheid
- 140 m2 woonoppervlak
- Diepe tuinen met berging
 
Duurzaam wonen
Wonen zonder gasaansluiting is standaard bij Wiegershoek. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en goede isolatie en kierdichting. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je wooncomfort en portemonnee.

De locatie van Wiegershoek
Het dorp Ten Boer biedt je alle voorzieningen die je nodig hebt in je dagelijkse leven. Maak gebruik van het dorpscentrum met een grote verscheidenheid aan winkels, de vele sportfaciliteiten in het dorp, één van de drie basisscholen voor je kinderen en ontdek de fantastische groene omgeving.
Ten Boer ligt op 10 kilometer afstand van de stad en is perfect te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook met de fiets kun je alle kanten op en volop genieten van de weidse omgeving.

Interesse in het project?
Neem dan contact op met één van de twee makelaars van het project. Zij kunnen je meer informatie geven over het verkoopproces en de mogelijkheid voor het nemen van een optie. Daarnaast is het project op 16, 17 en 18 november te vinden op de Nieuwbouwbeurs XL in de Martiniplaza.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wiegershoek Ten Boer
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ten Boer.

Aanmelden